G-RMTF08QYP6

Marketheme voor een Super Converterende Website.

Gemiddelde leestijd: 18 minuten

Marketheme voor een Super Converterende Website.

Website bouwen

Als allereerste zou ik graag eerst eens wat willen vertellen over de keuze die ik uiteindelijk heb gemaakt om te gaan werken met een systeem die in principe al het moeilijke gedoe wegneemt om aan een website te kunnen bouwen.

Toen ik een half jaar geleden in contact kwam met Jacko Meijaard en zijn online cursus over het fenomeen Affiliate Marketing Revolutie, benadrukte hij eigenlijk in de cursus al dat het aan te raden was om bij het opstarten van een website te kiezen voor een al ineen systeem om in te gaan werken.

Daarom gaan we het vandaag hebben in dit artikel over het systeem dat iedereen in staat stelt om een website op te zetten zonder technische kennis en die jouw in staat stelt om vooral op een plezante en eenvoudige manier te gaan bloggen op je eigen website en die ook nog eens super converterend is.

Kiezen voor Marketheme en waarom?

Als je zo over het internet aan het surfen bent en je zoekt specifiek op marketheme , dan kom je nog al wat artikelen tegen die super uitgebreid vertellen wat marketheme nu eigenlijk is.

In dit artikel zou ik er voor kunnen kiezen om dus ook zeer uitgebreid het hele verhaal nogmaals eens te vertellen in alle geuren en kleuren van de regenboog.

Echter wil ik proberen aan de hand van een video filmpje en eenvoudige uitleg u aan de hand mee te nemen, zodat het voor u ook aangenaam is om hier meer over te weten te komen, zonder dat u vermoeid raakt van alle informatie en ellen lange stukken die er al over geschreven zijn.

Om gelijk van wal te steken over de vraagstelling waarom kiezen voor marketheme?, gewoon omdat alles wat je nodig hebt er in zit, niets meer en niets minder.

Het is gemaakt vanuit een bepaalde visie dat de focus altijd moet liggen op de inhoud van je website, de prestaties ervan en het gebruikersgemak.

Niet alleen voor de bezoeker, maar zeker ook voor diegene die de website zal maken en onderhouden.

Léon Gotjé is de ontwikkelaar en designer en werkt sinds 2016 onder zijn (eigen) bedrijfsnaam elementmedia. Hij bouwde een zogenaamd WordPress Multisite Systeem, wat eigenlijk zoveel inhoud als een soort WordPress.com oplossing.

Kan iedereen wel overweg met Marketheme?

Eenvoud is de grote kracht hier. Als jij een computer kan gebruiken kan je ook je website maken met Marketheme. 

Hierbij is het wel zo dat in het begin je overdonderd word met alle informatie die je tegen komt binnen het programma, daarom zal je als je er verder totaal geen ervaring binnen worldpress mee hebt, er misschien wat meer moeite voor moeten doen om het jouw zelf eigen te maken.

Maar zoals met alles in het leven is het zo dat niet alles vanzelf gaat maar met marketheme gaat dit wel spelenderwijs.

Om vooral je te laten zien hoe makkelijk dit eigenlijk allemaal in zijn werk gaat vertellen zowel Jacko meijaard, als de bedenker van marketheme Léon Gotjé je dit in de onderstaande video.

Verschilt marketheme nu zoveel anders met andere Thema`s

Als je bijvoorbeeld toch zou opstarten met een website te bouwen in worldpress dan moet je jezelf er echt wel terdege van bewust zijn dat het een hoop gedoe word met het uitvogelen hoe bepaalde zaken in elkaar steken.

Tijd blijft altijd het toverwoord en waar we dus meestal altijd te kort aan hebben en wat is er dan niet lekkerder dan dat er een systeem is wat jou een hoop tijd gaat besparen.

Marketheme heeft er dus voor gezorgd dat je veel zaken niet meer zelf hoeft te doen. Het is dus eigenlijk een complete oplossing. (Bijna) alles in één.

Het mooiste is dus dat de veiligheid en prestaties van je website wordt gegarandeerd. Je hoeft niet zelf plugins te installeren, of op zoek te gaan naar een passend thema voor je website. Je hoeft je niet druk te maken om al die zaken “eromheen.

Daarom heb ik dus gekozen voor Marketheme! En de Kosten uitleg!

Gezien het gelezen bovenstaande verhaal, zal je begrijpen dat mijn keuze voor dit systeem niet zo heel moeilijk was.

Echter kan ik ook wel begrijpen dat niet iedereen gelijk het geld dat er voor gevraagd word voor handen heeft, dit blijft natuurlijk een afweging ieder voor zich, aangezien niemand in iemand zijn portemonneetje kan kijken.

Maandelijks word bij mij dan ook 67 euro geïncasseerd{ normaal €97,00gecombineerd met de cursus van Jacko meijaard zit daar een korting op van €30,00} en laten we wel wezen, dit zal voor iedereen een afweging blijven of je het er wel of niet voor over hebt om met dit systeem aan de slag te gaan.

Hierbij wil ik nog opmerken dat als je ondernemer bent je de BTW in mindering kan brengen op het totaalbedrag.

Elke extra website die je binnen Marketheme zou willen afnemen kost je dan een meerprijs van €27,= per maand.

Hierdoor word het al weer wat aantrekkelijker om met dit systeem aan de slag te gaan, maar buitenom dit financiële feit is het ook belangrijk om bij jezelf te raden te gaan of je het jezelf gemakkelijk of ontzettend moeilijk wilt maken.

Persoonlijk heb ik gelijk gekozen voor dit systeem om de eigenlijke dood eenvoudige reden dat het mij vaak al aan tijd ontbreekt, maar toch wilde ik graag een eigen website op zetten en zo ie zo meer te weten wilde komen over dit gehele aspect van de Affiliate business.

Uiteindelijk ben ik dolblij dat ik hiermee ruim een half jaar geleden mee aan de slag ben gegaan omdat buitenom de eenvoud van het systeem het ook ontzettend interessant is om mee te kunnen werken.

Geen plug-ins per definitie nodig!

Inmiddels weet je waarschijnlijk al dat bij gebruik van plug-ins, dat die er zijn om bepaalde functies aan je website toe te voegen, of om de website te optimaliseren. 

Er zijn bepaalde plug-ins die bijna standaard zijn voor elke affiliate website. Je hebt het dan over functies als SEO, een Tool om je affiliate links te beheren, speciale blokken voor in je pagina’s, enzovoort.

Het voordeel bij Marketheme is dat de plug-ins voor geïnstalleerd zijn, ze worden dus onderhouden en geüpdatet.

Je kan binnen marketheme van sommige opties plug-ins gebruik maken die op dat moment uit staan, maar als je dat wilt kun je ze op een eenvoudige manier aanzetten door simpelweg de optie aan te vinken.

Optimalisatie en prestaties binnen marketheme.

Instelling op snelheid is binnen marketheme niet nodig, daarom zijn alle functies voor optimalisatie al geïnstalleerd en ingesteld.

En omdat er veel voorgeprogrammeerd is, heeft Marketheme razendsnelle laad tijden.

Marketheme is altijd bezig om zijn diensten te verbeteren. Zo zijn ze er nu achter de schermen al een tijdje bezig met het platform waar Marketheme op gehost staat.

Met de komst van Marketheme 2 is de filosofie dan ook om zo veel mogelijk alles dynamisch op te zetten.

Dit zie je bijvoorbeeld al duidelijk terug in het gebruik van blocks in een thema. Het is dan ook heel eenvoudig om nieuwe content mogelijk te maken binnen Marketheme, door middel van een nieuw block.

Ditzelfde principe gaan ze nu ook hanteren met de fundering van Marketheme, kort gezegd, de hosting. Momenteel leggen zij de laatste hand aan het nieuwe platform, welke veel verbeteringen met zich mee zal brengen.

In essentie komt het er op neer dat Marketheme nu zonder problemen veel groter kan doorgroeien. De opzet zoals deze nu klaar staat, kan makkelijk tot 2 keer de huidige capaciteit dragen.

 Ben je een nieuwe abonnee? Dan zit je automatisch op het nieuwe platform van marketheme!

Nederlandstalige support.

In ieder geval is de Nederlandse support dus ook echt wel een fijn argument om van marketheme gebruik te maken, het is op zeker dat bij vraagstelling op support je binnen 1 dag in ieder geval antwoord hebt , maar meestal is dit vele malen sneller eerder te denken binnen een paar uur.

 Marketheme ook een community met FAQ gedeelte en een heus forum, de naam daarvan is Internet Marketing Forum – Internet Succes Gids.nl

 In de FAQ sectie van Marketheme vind je op dit moment alleen de hoognodige informatie.

In principe is dat ook voldoende en anders als je lid bent van het forum kun je de vragen die je hebt ook daar stellen of dit nu aan Jacko Meijaard is of aan Léon Gotjé of aan een andere member van het forum .

Het zit allemaal goed in elkaar en dat is wat er telt, en ook hieraan merk je dat de heren een stukje kwaliteit voorop hebben staan wat ik persoonlijk echt wel belangrijk vind.

Doelgroepen van Marketheme!

Als je aan mij vraagt voor wie is Marketheme nu eigenlijk een perfect platform, dan is het antwoord daarop dat dit vooral uitermate geschikt is voor mensen die totaal geen ervaring hebben met WordPress.

Vooral mensen die zich willen bezighouden met affiliate marketing of een ondernemer zijn en die hier vooral op een eenvoudige manier mee aan de slag willen.

En een ander belangrijk aspect is dus weer die eenvoud in het gebruik en het over houden van die schaarse tijd waar wij allemaal mee te maken hebben.

Ook voor verkoop van jouw eigen product en de grens verhoudingen tot affiliate marketing is natuurlijk maar een klein verschil en dus prima met elkaar te combineren.

Als je jezelf bezig houd met WordPress dan is het misschien toch een afweging om eens goed te kijken naar Marketheme het bespaart je dus veel tijd en dat is dus eigenlijk ook niet bepaald gratis.

Want je verruild daar in de eerste instantie dus je vrije tijd mee zonder dat je daar gelijk makkelijk geld mee verdient.

Er van uitgaande dat als je nu het uurloon gaat berekenen van jezelf, al gauw tot de conclusie komt dat gaan werken met dit systeem nog niet zo een gek idee is.

Daarnaast is het bouwen van een website zo ie zo een tijdrovend karweitje, maar de klus van het opzetten daarvan is een peulenschil vergeleken met een website te bouwen in WordPress.

En als allerbelangrijkste punt zou ik de leercurve willen noemen. Wanneer je zelf met WordPress aan de slag gaat, ongeacht je ervaring, moet je leren en blijven leren. Zaken veranderen continu.

Die leercurve vervalt bijna helemaal als je aan de slag gaat met Marketheme.

Tot Slot.

Als je het zat bent om altijd maar alles zelf te doen, ook dan is Marketheme een goede keuze.

Als je wilt beginnen met affiliate marketing, of met een bedrijfswebsite waar jij je product wilt verkopen, dan is Marketheme de perfecte oplossing voor jou.

Heb jij al een website? dan is het misschien wel een aanleiding na dit artikel om eens te bekijken of dit geen handiger en een beter systeem is om mee te gaan werken.

Neem anders gewoon is contact op met Léon Gotjé{elementmedia} , niet geschoten is tenslotte altijd mis, vraag hem naar de on/mogelijkheden en doe jouw voordeel er mee, hij is altijd bereid je er mee te helpen en je vragen te beantwoorden.

Marketheme is natuurlijk verkrijgbaar via de Marketheme website{zie blauwe link elementmedia voorgaande zin}

Daarnaast zijn er ook veel mensen die meedoen met de cursus “Affiliate Marketing Revolutie” van Jacko.

Daar wordt nog wel eens iets van een extra korting aangeboden, omdat je in deze cursus ook leert hoe jij je website kan bouwen met Marketheme.

Als je lid word van de cursus, krijg je dus korting. Dan heb je voor nog geen 50 euro meteen een complete video instructie die je kan volgen met alle ins en outs over hoe jij een website opbouwt.

Zoals ik al aangaf in het begin van dit artikel heb ik een aardige weergave neergezet over Marketheme, het is dus uiteraard aan jezelf wat je daar verder mee wilt doen, niks moet en alles mag.

Als allerlaatste tip kijk gewoon ontzettend goed naar wat nu precies bij jouw behoefte past en waar jouw vraag naar uit gaat, surf eens naar de website van Marketheme en bekijk het eens op je gemak, laat je verder goed voorlichten dat kan namelijk nooit kwaad.

Natuurlijk alle succes van de wereld gewenst met jouw persoonlijke keuze, wilt u naar aanleiding van dit artikel een bericht achterlaten dat kan ten aller tijden onderaan deze pagina.

Tot later maar weer.

Internet succes gids

Bij de Cursus van Jacko Meijaard en de Affiliate marketing Revolutie geeft Marketheme extra korting!

Bij afname van het Marketheme Systeem. 

Voor meer informatie ga naar de cursus.
beauty67@live.nl
Mijn naam is Rober Leeuwenburg, geboren op 18-05-1967 te Vlissingen. Sinds 1985 ben ik gestart als kapper bij een werkgever en in 1992 heb ik dit bedrijf overgenomen als zelfstandige. Toentertijd was dit bedrijf een herenkapsalon en in 1997 is dit pand in Vlissingen toen verbouwd tot dames en herensalon. Dit bedrijf is verder uitgebouwd tot middelmatige grote salon met 7 medewerkers. In 2011 werd ik helaas ziek en heb besloten dit bedrijf te verkopen en een kleinschaligere kapsalon te starten in Oost Souburg. https://kapsalon-rober-studio-in-den-knipschaar.business.site/ Tot de dag van vandaag draai ik deze salon nu nog als eenpitter. Omdat in 2020 Corona nu zijn intrede heeft gedaan en hulp vanuit de overheid een lachertje is, ben ik begonnen om te bekijken of naast het bestaande werk er nog ruimte en tijd is om een soort van passief inkomen op te bouwen met affiliate marketing. Niet omdat het moet maar omdat er een alternatief moet zijn als er niet fysiek gewerkt kan worden er toch nog iets van inkomsten geregenereerd kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *