G-RMTF08QYP6

Buffer wat is dat?

Gemiddelde leestijd: 5 minuten

Buffer wat is dat?

Online tool

Het is in principe een agenda die jou vertelt wanneer je welke content gaat delen op welk kanaal en welk tijdstip. Het is heel prettig mee te werken en overzichtelijk.

Handig om hier naast bij te gebruiken en alles goed te kunnen coördineren zou de content kalender zijn, om daar meer van te weten klik hier.

Buffer is een handige online tool om al je social media in te plannen.

Dus als jij het persoonlijk zelf niet ziet zitten om een paar keer per week allerlei berichtjes en foto’s handmatig op jouw social media kanalen te plaatsen, dan is het wellicht handig om Buffer te gebruiken!

De doelgroep van Buffer.

Tools zoals Buffer blijven verdomd interessant voor ondernemers of voor mensen die zich constant bezig houden met Social Media Marketing of zich zelf daar dagelijks mee bezig houden.

Als je zelf dus constant bezig bent met al die social media kanalen dan kan het wel is zo zijn dat dat daar dus ongelofelijk veel tijd in gaat zitten en het dus handiger is dit uit te besteden.

Het grootste voordeel hiervan is dat jij daar niet zelf constant aan hoeft te denken en het dus gewoon een stukje rust geeft in die kostbare tijd waar je dan weer iets anders in zou kunnen doen.

Wat ten aller tijde erg belangrijk is in de social media is voornamelijk de continuïteit bij het plaatsen daarvan, voor veel ondernemers of mensen die hier zich veel mee bezig houden is die online zichtbaarheid dan ook zeer belangrijk en daarmee eigenlijk onmisbaar.

Wat bied Buffer voor pakketten aan?

Buffer biedt vier verschillende pakketten aan:
  • Gratis: 3 social media kanalen, maximaal 10 ingeplande posts tegelijk delen, 1 gebruiker

  • Pro: na een gratis proefperiode van 14 dagen kost het Pro pakket $15,- per maand. 8 social media kanalen, maximaal 200 ingeplande posts tegelijk delen, 1 gebruiker

  • Premium: na een gratis proefperiode van 14 dagen kost het Premium pakket $65,- per maand. 8 social media kanalen, maximaal 2000 ingeplande posts tegelijk delen, 2 gebruikers

  • Business: na een gratis proefperiode van 14 dagen kost het Business pakket $99,- per maand. 25 social media kanalen, maximaal 2000 ingeplande posts tegelijk delen, 6 gebruikers

Tool Pablo van Buffer.

Een grappige aanvulling op dit verhaaltje: Buffer heeft een hele leuk tool, genaamd Pablo.

Deze is gekoppeld aan Buffer. Met Pablo kun je gemakkelijk een quote maken inclusief een leuke achtergrond. Dit is tegenwoordig heel populair op social media.

Als je de quote hebt gemaakt, kun je die rechtstreeks delen via jouw social media.

Tot Slot:

Boyd Hoek SMMB

De SMMB Masterclass is een 6-weekse online cursus.

Die jou exact leert hoe je jouw eigen Social Media Marketing kunt starten en vervolgens kunt schalen.

Voor meer informatie Ga naar hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *