G-RMTF08QYP6

Wat kost het om met affiliate marketing te starten?

Gemiddelde leestijd: 15 minuten

Wat kost het om met affiliate marketing te starten?

Er word wat afgeschreven over het fenomeen affiliate marketing en iedereen die zich hierop begeeft heeft daar zo zij eigen mening over en dat mag natuurlijk altijd alhoewel het wiel als vele malen opnieuw is uitgevonden maar goed vrijheid , blijheid niet waar!

Over het verhaal dat affiliate ten opzichten van een fysieke winkel of bedrijf in verhouding genomen niet veel financieel kost, die mening deel ik volkomen.

Echter vind ik wel dat als je aan dit avontuur begint je jezelf er wel terdege van bewust moet zijn dat het jezelf wel de nodige inspanning zal kosten om te kunnen komen tot een bevredigend resultaat waar jij in ieder geval voldoening uit haalt.

Vooral de tijd die je er in stopt en de verdieping die vanuit jezelf moet komen zijn natuurlijk wel een zeer belangrijk dingetje.

Wat veel mensen altijd gelijk roeptoeteren is dat de tijd die jij ermee bezig bent je niet per direct iets financieels oplevert en dat jij er toch wel zeer veel tijd in moet stoppen tegenover voorlopig niets.

En dat klopt, zoals al vele malen eerder uitgelegd zal je voor het langer termijn denken moeten gaan en de voldoening die je er nu uithaalt met betrekking tot het schrijven en het zien groeien van jouw input in deze business is voor nu jouw beloning!

Als aanvulling.

Als je dit artikel ziet, heb je het vast vaker gehoord: Affiliate marketing is het meest ideale verdienmodel wat er is.

Je kunt er eenvoudig mee beginnen, hebt geen grote investering nodig.

Ook kan je een passief inkomen gaan creëren wat al veel vaker door mij geschreven is door de cursus te volgen van Jacko meijaard , wat overigens ook kan met andere vormen van makkelijk geld verdienen zoals beleggen of bitcoins etc.

Het is dan ook niet vreemd dat veel mensen met affiliate marketing willen beginnen. Het is niet alleen super goedkoop om te beginnen, je kunt ook nog eens oneindig opschalen als het goed gaat.

Maar welke kosten hangen er nou aan het opstarten en runnen van zo’n affiliate business?

1-Opstarten Affiliate.

Vaak krijg je alle informatie voor het opstarten van een affiliate business, maar wat gaat het jou nou eigenlijk kosten?

Hier vind je meestal te weinig over terug!

Daarom gaan we in dit artikel deze informatie met jullie delen, en met welke kosten je te maken krijgt {en die kosten zijn zeer beperkt}.

Zoals er al zoveel geschreven is : .Je kunt er eenvoudig mee beginnen, hebt geen grote investering nodig, en je hoeft er vrij weinig (na de opstartfase) voor te doen’.

Je hebt relatief weinig vaste kosten, zeker in de opstartfase.

Maar welke en wat voor andere kosten heb je dan wel te maken?

1A-Kamer van Koophandel.

Als je begint met het opzetten van een (affiliate) business, begin je vrijwel altijd met het registreren van je bedrijfsnaam bij de Kamer van Koophandel.

Echter is deze stap niet altijd gelijk noodzakelijk. Dit is afhankelijk van wat voor een business je gaat starten.

In theorie mag je tot €2.000,- per jaar bijverdienen, zonder dit aan te hoeven geven bij de belastingdienst.

Aangezien een affiliate business normaal gesproken meestal op langere termijn gaat ‘lopen’, hoef je je pas in te gaan schrijven als alles ‘serieus’ begint te worden. Maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om je gewoon gelijk in te laten schrijven.

Het inschrijven bij de Kamer van Koophandel kost eenmalig ongeveer €50,- en is dus goed te overzien.

1B-Zakelijke Bankrekening.

Een zakelijke bankrekening is geen must, maar wel aan te raden. Zeker als jij je officieel hebt ingeschreven en alles ‘professioneel’ wilt aanpakken.

Het scheiden van je persoonlijke en zakelijke inkomsten is gewoon praktisch. Zo houd je overzicht en weet je ook exact alles te vinden voor de Btw-aangifte.

Persoonlijk heb ik de Knab bank en ben daar aan zich zeer tevreden over, kosten zij zeer beheersbaar en maandelijkse kosten liggen rond de 9 a 10 Euro.

Alles kun je regelen vanuit de app op je telefoon met uitzondering van afschriften en andere uitdraaien want die moet je via de vaste site downloaden.

Over het algemeen ben ik goed te spreken over deze bank.

Maar nogmaals, dit is geen verplichting alleen zeker in het geval van inschrijving bij de KvK, zou ik ook zeker voor een zakelijke bankrekening gaan!

1C- Domeinnaam.

Als je een website wilt gaan runnen, heb je uiteraard een domeinnaam nodig.

Voor het registreren van je domeinnaam kan je bijvoorbeeld gebruik maken van: Nu al een .NL domeinnaam vanaf €1,95. {Alleen bij Neostrada.nl}

Persoonlijk ben ik zeer tevreden over Neostrada en het grote voordeel van hun is natuurlijk ook dat ze de goedkoopste zijn.

1D- Hosting.

Wat nou eigenlijk hosting betekent?

Hosting is als het ware de opslag van je website, waar je niet aan ontkomt. Hier wordt alles van je website opgeslagen.

 Je kunt hosting ook bij Neostrada regelen, deze blijft ook hier mee de goedkoopste.

Zelf maak ik gebruik van Marketheme2. Dit kost zeker iets meer per maand, maar je krijgt voor dit geld werkelijk alles wat je nodig hebt.

Bij bijvoorbeeld Neostrada zal het wat goedkoper zijn, maar dan moet je zelf nog een aantal dingen regelen waarvan er ook nog extra kosten bij komen.

Daarnaast werkt het super fijn en is het eenvoudig te gebruiken.

De kosten van Marketheme2 zijn: €67,- per maand, gebruik je het zakelijk dan kun je 21% aan BTW terugvorderen.

1E- Extra Software.

Bij het opstarten van een affiliate marketing business heb je verder geen extra bijkomende kosten.

De hosting en je domeinnaam zijn je enigste vaste kosten.

Als je al langere tijd bezig bent met je website, en je bezoekersaantal wordt al heel interessant, dan is het gebruiken van e-mail software niet weg te denken. Je kunt je websitebezoekers vragen hun e-mail achter te laten in ruil voor een gratis e-book bijvoorbeeld.

Met deze verzamelde e-mailadressen kan je een e-maillijst opbouwen, waar je super relevante e-mails naartoe kunt sturen.

Deze mensen zijn natuurlijk al op je website geweest en in feite potentiële kopers, zeer waardevol dus!

Gemiddelde kosten van een e-mailsoftware zijn tussen de c.a. 12,50 a 38 euro per maand afhankelijk van de hoeveelheid contacten die jij hebt.

2-Winst.

Alles wat je verdiend is 100% winst. Geen omzet waar alle kosten van investering en dergelijke nog vanaf moeten, echt pure winst!

Het blijft lekker overzichtelijk en je hoeft nooit rekening te houden met al die gemaakte kosten die nog van je winst afgaan.

Daarnaast kom je ook niet zo snel voor verrassingen te staan omdat je ineens allemaal extra onoverzichtelijke kosten maakt met je business.

En dat is wel zo prettig, we willen tenslotte allemaal zoveel mogelijk overhouden van onze netto omzet.

3-BTW.

Helaas moet je nog wel ieder kwartaal (elke 3 maanden) omzetbelasting betalen, dit is 21% van je omzet.

Maar dit is bij elke onderneming zo en kunnen we helaas niks aan veranderen.

Probeer het zo te zien: hoe meer btw ik moet betalen, hoe beter. Des te meer verdien ik namelijk.

Dus stel: je hebt een omzet van 1.000 euro per maand. Dan heb je in een kwartaal 3.000 euro verdiend en dan gaat 21% van dit bedrag naar de belastingdienst. In het geval van dit voorbeeld gaat het dus om 630 euro wat je aan de belastingdienst moet betalen.

4-Inkomstenbelasting.

Naast de omzetbelasting, heb je dan ook nog de inkomstenbelasting.

Deze belasting moet je aan het eind van het jaar afdragen en dit gaat om een bepaald percentage van je winst.

Voor meer informatie over inkomstenbelasting, klik hier.

5-Tot Slot.

 Affiliate marketing kost dus echt niet zoveel.

Persoonlijk denk ik nog steeds dat affiliate marketing het goedkoopste businessmodel is om mee te beginnen.

Wil jij naar aanleiding van dit artikel nu ook:

  • Locatie onafhankelijk kunnen werken, of gewoon thuis.
  • Zelf je tijden kunnen bepalen, of inplannen
  • Geen investeringen hebben, op dure fysieke zaken.
  • Nergens aan vast zitten, dus gewoon meer vrijheid.
  • Geen verplichtingen of verantwoordingen zoals een baan van 9 tot 5

Bedenk jezelf dan geen minuut langer want dan is dit affiliate marketing concept echt iets wat op jouw lijf is geschreven, je zult dan ook veel aan de cursus hebben van Jacko meyaard.

In deze cursus legt hij jou stap voor stap uit hoe je jouw eigen affiliate marketing business kunt beginnen, waar je allemaal op moet letten en tips & tricks om met een leerzame en snelle start jouw eigen business te kunnen beginnen!

Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, zeker als je weet dat er nog een 30 dagen niet goed of tevreden geld terug garantie is.

Maak gebruik van de actie korting onder deze pagina.

internet succes gids

Nu werken zonder risico`s en je eigen affiliate business opzetten?

Start dan nu met de Affiliate Marketing Revolutie. Met deze knop tijdelijk afgeprijst van €297,-voor maar €47,- 

Ja, Ik wil van deze korting gebruik maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *