G-RMTF08QYP6

Beste boeken over Geld Verdienen.

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

Beste boeken over Geld Verdienen.

Of het nu is om de huur te betalen, niet meer te hoeven werken of om volledige financiële vrijheid te ervaren we zijn allemaal wel eens op zoek naar tips om geld te verdienen.

Als je enkele boeken hebt gelezen, zullen je toekomstige inkomsten waarschijnlijk honderdduizenden, zo niet miljoenen euro’s hoger zijn op een mensenleven dan wanneer je dat niet doet. De aanbevelingen in deze boeken zijn zo goed dat de return of investment van de tijd die je erin steekt exponentieel zal toenemen.

Er zijn letterlijk miljarden euro’s verdiend door de mensheid vanwege de aanbevelingen in boeken. Er zijn duizenden bestsellers geschreven in de afgelopen 70 jaar. Het lezen van slechts enkele van deze boeken is daarom een uitzonderlijk goed gebruik van je tijd!

Gratis E-Boek bij dit artikel over Geld.

GRATIS BOEK:1 -De Kunst van het Verkrijgen van Geld, de Gouden Regels voor Geld Verdienen,

Dit word u aangeboden bij het lezen van dit artikel.! Waarom? Om u vast een van de vele geweldige boeken te laten lezen die uw zienswijze en leven zal veranderen op een positieve manier.!

Het boek van Barnum werd in 1880 uitgebracht, maar de gouden regels gelden tot op de dag van vandaag. 
De ‘grootste showman in de geschiedenis van het universum’ was misschien wel de beroemdste Amerikaan ter wereld in zijn tijd. 

Barnum onthult zijn geheimen voor het verzamelen van enorme sommen rijkdom, zodat iedereen zijn programma kan volgen en rijk kan worden. 

Na een prachtige carrière, waarin hij fortuinen maakte en verloor, koningen en koninginnen fascineerde, schreef hij met zijn genialiteit, humor en welsprekendheid deze gouden regels om geld te verdienen.

Het leven van Barnum inspireerde Hollywood om dit te verfilmen. 
Deze klassieker mag dan ook in geen enkele boekenkast ontbreken. Reden genoeg voor Beleggen.com om dit boek in het Nederlands te vertalen en opnieuw uit te brengen.

love

U kunt hier met liefde uw gratis boek verkrijgen.

U betaald alleen de verzendkosten.

Veel leesplezier.

Ga naar het Gratis Boek.

Aanrader Boek over Beleggen en Geld.

2Rich Dad Poor Dad is Robert’s verhaal van opgroeien met twee vaders – zijn echte vader en de vader van zijn beste vriend, zijn rijke vader – en de manieren waarop beide mannen zijn gedachten over geld en beleggen vormgaven.

Het boek ontkracht de mythe dat je een hoog inkomen moet verdienen om rijk te worden en legt het verschil uit tussen werken voor geld en het laten werken van je geld.

Onwankelbaar: Meester in het Geldspel.

3-Unshakeable is een stapsgewijs boek, dat je meeneemt op een reis om je financiële leven te transformeren en je pad naar financiële vrijheid te versnellen. Ongeacht je salaris, je levensfase of wanneer je bent begonnen, dit boek biedt je de tools om je financiële doelen sneller te bereiken dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

 Nooit meer slapend arm!

4-Nooit meer slapend arm, gaat over de gemiddelde man of vrouw die gemiddeld ruim 80 jaar oud word. Je hebt dus nog genoeg tijd om die map met financiële papieren open te slaan. Of niet? Dirk Brounen en Kees Koedijk willen je in ‘Nooit meer slapend arm’ uitdagen om het heft in eigen hand te nemen en een actieplan te maken voor een financieel fitte toekomst.

In een toekomst waarin de overheid minder voor je regelt, moet je je eigen vragen stellen en beantwoorden. Tot wanneer wil je werken? Wil je een wereldreis maken? Welke zorg wens je later? Alle antwoorden kosten geld, dat niet meer vanzelfsprekend beschikbaar is. Het loont de moeite om je toch eens te verdiepen in een aantal papieren die je jaarlijks ongezien weglegt.

Brounen en Koedijk helpen je daarmee op een prettige, makkelijke manier, met oog voor wat echt telt. Uiteindelijk gaat het maar om twee vragen: wat wil je later realiseren en wat moet je daar nu voor doen?

 Geld verdienen met jezelf.

5-Geld verdienen met jezelf is een boek waarin je niet niet afhankelijk bent van anderen om succesvol te zijn. Jij bent alles wat je nodig hebt om je boodschappen, je hypotheek en je vakantie te kunnen betalen! Ga ook ondernemen en verdien meer dan genoeg door te doen waar je goed in bent en slim gebruik te maken van alle nieuwe online mogelijkheden.

Heb je een vaste baan? Ga ondernemen in deeltijd! Staat je baan op de tocht door een reorganisatie? Geen nood: jij bent alles wat je nodig hebt om voor jezelf te zorgen. Word ook ondernemer en houd je eigen broek op, je kunt het.

Maak kennis met Tony’s gouden regels voor succes. Ontdek hoe je dankzij specialisatie, samenwerking, slim inkopen en het aanboren van verschillende inkomstenbronnen meer kunt verdienen dan je nu voor mogelijk houdt. En profiteer van alle concrete ideeën in dit boek waarmee je direct aan de slag kunt.

Geld verdienen met je roeping.

Geld verdienen met je roeping is het laatste boek waar ik het over wil hebben in dit artikel ,ben jij op zoek naar meer geluk in je werk? Veel mensen zijn niet gelukkig in hun werk. Sommigen leven hun roeping maar leveren continu strijd om er voldoende mee te verdienen. Anderen verdienen voldoende, maar voelen zich niet op hun plek. Ze zoeken nog naar hun roeping, naar wat ze eigenlijk willen.

Als we allemaal werken vanuit liefde EN voldoende verdienen, zal de wereld er mooier uitzien. Een opstelling is een weergaloze stap in de ontdekkingsreis naar je roeping. Je krijgt compleet nieuwe inzichten op een diep niveau. In dit boek deelt Hylke zijn eigen verhaal. Hij is je reisleider. Ga je mee?

Tot Slot Voor Nu.

Het is belangrijk voor ieder mens om ons eens te verdiepen in al die verschillende benaderingen, inzichten en zienswijze van verschillende schrijvers, er is zoals eerder gezegd al ontzettend veel afgeschreven over de onderwerpen die ik hier boven heb aangesneden.

Het is eenvoudigweg niet te doen om alle boeken die er in de afgelopen 70 jaar over zijn geschreven te behandelen, echter is dit dus een kleine greep om u enthousiast te maken.

Veel leesplezier met de gratis verstrekte versie en uiteraard is het altijd leuk om een reactie onder aan deze site van u te krijgen wat u vond van het gratis boek.

Tot later.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *