G-RMTF08QYP6

Affliate Marketing Revolutie.

Gemiddelde leestijd: 14 minuten

Affliate Marketing Revolutie.

De maker van de Affiliate Marketing Revolutie, Jacko Meijaard is het gelukt om binnen te lopen. 10 jaar geleden begon hij op zijn zolderkamer te werken aan zijn imperium.

Waar zijn vrienden en zijn omgeving hem eerst uitlachten en hem vertelden dat hij beter een “echte baan kon gaan zoeken”, is hij nu een succesvol ondernemer die zelf bepaalt wanneer hij werkt en ondertussen elke maand minimaal € 10.000,- met behulp van affiliate marketing op het internet verdient.

Jacko weet dus uit eigen ervaring hoe je succesvolle affiliate websites maakt.
En deze kennis kan jij nu ook krijgen door zijn cursus te kopen tegen de speciale prijs van € 147,- € 47,- eenmalig! Je kunt zelfs binnen 30 dagen, onder het mom niet goed geld terug.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie te vinden op de homepage van geldacceleratie en  is een online cursus van Jacko Meijaard waarin jou stap voor stap uitgelegd wordt hoe jij zelf affiliate marketing succesvol kunt toepassen en geld op het internet kunt verdienen met jouw affiliate website.

Voor een eenmalige investering krijg je levenslang toegang tot de cursus en heb je recht op alle updates.

De cursus wordt regelmatig vernieuwd (de laatste update, versie 4, is van eind 2019).

Na aanschaf krijg je toegang tot een speciaal ledengedeelte waar de videotraining overal waar je de beschikking over internet hebt, bekeken kan worden en ben je automatisch lid van het Internet Succesgids forum.

Waarom de Affiliate Marketing Revolutie?

 • Gebaseerd op eigen ervaring;
  Geen vage theorie maar bewezen technieken en tactieken die door Jacko zelf uitgevoerd worden
 • Online cursus;
  Volg de cursus waar en wanneer je wil
 • Altijd actueel;
  Inmiddels is dit versie 4.0, de cursus wordt regelmatig bijgewerkt en de updates zijn geheel gratis
 • Ondersteuning via het affiliate marketing forum;
  Als je er even niet uitkomt dan kun je altijd hulp vragen op het actieve forum, met 7000 leden is er altijd wel iemand die een antwoord voor je heeft!
 • Eenvoudig model dat voor iedereen te leren is;
  De Affiliate Marketing Revolutie is heel erg laagdrempelig waardoor affiliate marketing voor iedereen te leren is
 • Laat je verdiensten elke maand groeien;
  Pas de cursus toe en je zult elke maand jouw inkomen zien groeien

Wat ga je leren tijdens de cursus?

Met de Affiliate Marketing Revolutie stap je uit de ratrace van tijd voor geld ruilen. Nooit meer een baas boven je en van negen tot vijf werken.

Nooit meer vragen of je alsjeblieft een dagje vrij mag omdat je naar de kapper of tandarts moet of de kinderen thuis zijn. Nee, je leert hoe je geld verdient op het internet en daardoor 100% vrij wordt.

Je kunt je eigen tijd indelen en werken op uren dat jij wil en op plaatsen waar jij wil werken.

Je leert hoe je passief inkomen opbouwt. Word wakker en bekijk je mail en zie dat je weer verkopen hebt gerealiseerd! Dat is letterlijk slapend rijk worden!

Bouw je inkomen elke maand verder uit. Zie als voorbeeld Jacko zelf, hij verdient elke maand minimaal € 10.000,-. Ook jij kan dit leren en halen.

Groei als persoon. Door de ervaringen die je tijdens de cursus leert, zul je ook als persoon groeien en zul je een inspiratie voor je gezin, familie en vrienden worden!

Wat krijg je?

De Affiliate Marketing Revolutie is een online videotraining welke uit 16 modules met in totaal 69 video’s bestaat.

Elke module behandelt een onderdeel van affiliate marketing. Na het volgen van alle modules heb je geleerd wat de juiste mindset is, hoe je zelf een website bouwt, hoe je de juiste producten vindt en hoe je uiteindelijk geld op het internet verdient.

OVERZICHT VAN DE MODULES:

 • Bekijk dit eerst
 • Inspiratie & Motivatie
 • Module 1 – Starten met affiliate marketing
 • Module 2 – Website inrichten
 • Module 3 – Hoog scoren in Google
 • Module 4 – Website live zetten
 • Module 5 – Meten is weten
 • Module 6 – Puntjes op de i
 • Module 7 – Afronding
 • Module 8 – Je website zonder Marketheme
 • Module 9 – WordPress goed instellen
 • Module 10 – Google is je vriend
 • Module 11 – Geld verdienen met je website
 • Module 12 – The money is in the list
 • Module 13 – Leads scoren
 • Module 14 – Teksten uitbesteden

De modules 1 t/m 7 hebben betrekking op Marketheme, dit is een kant en klare affiliate marketing oplossing van Jacko.

Je bent niet verplicht om dit af te nemen maar het is wel handig voor mensen die weinig verstand hebben van het zelf maken van een website. In de modules 8 t/m 13 leer je affiliate marketing met een eigen WordPress website.

Zoals je kunt zien, leer je over affiliate marketing maar ook hoe je een website maakt en hoe je bezoekers krijgt. Kortom een heel complete cursus.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is de bedenker en oprichter van de Affiliate Marketing Revolutie.
Als 18 jarige kwam hij in aanraking met het fenomeen affiliate marketing.

Hij verdiepte zich in de materie en had als initieel doel om € 250,- per dag via het internet te verdienen. Met deze inkomsten kon hij zijn lifestyle bekostigen en tegelijkertijd reizen. Inmiddels verdient hij ruim € 10.000,- per maand via het internet en zijn doel is om dit te verdubbelen.

Met zijn eigen ervaring en kennis heeft hij de cursus Affiliate Marketing Revolutie gemaakt.

IS JACKO MEIJAARD BETROUWBAAR?

Jacko is zéér transparant. Op het internet kun je (bijna) alles over hem vinden. Zo kun je zien dat zijn bedrijf Meijaard Media heet en dit bedrijf bij de Kamer van Koophandel onder nummer 57627738 ingeschreven staat.

Je kunt makkelijk met hem in contact komen via zijn eigen website, zijn forum of via zijn social media kanalen (LinkedIn en Instagram).

De ervaringen van deelnemers zijn overwegend positief. Af en toe zie je op het forum wel iemand die zijn geld terug wil maar dit komt niet omdat Jacko niet te vertrouwen is maar meer omdat de cursist bijvoorbeeld de tijd niet voor de cursus vrij kon maken.

Door alle positieve verhalen kun je stellen dat Jacko Meijaard betrouwbaar is. Als je trouwens de Affiliate Marketing Revolutie aanschaft, kun je binnen 30 dagen je geld terugvragen. Hier hoef je geen reden voor op te geven, het geld wordt zonder vragen teruggestort!

Cursisten over de Affiliate Marketing Revolutie.

Jacko heeft inmiddels al vele cursisten geholpen met het leren verdienen van geld op het internet. Enkele reacties van cursisten:

Christophe – “Ik ben nu jaar bezig en heb ontzettend veel geleerd. Het was niet altijd makkelijk maar ben door gegaan. En kreeg gisteren een heerlijk mailtjes van paypro met gefeliciteerd u heeft een commissie van 37 euro.”

Anneke – “Het heeft lang geduurd voordat het aantal bezoekers omhoog schoot. Geduld is echt een schone zaak. Het is dat ik met een niche (vakantie) bezig ben waar ik energie van krijg, maar pittig om bovenaan te komen is het wel. Vorig jaar had ik een artikel geschreven die het nu (door Corona) in mei gigantisch goed. Als er geen annuleringen bij komen (die zijn er namelijk), dan hoop ik € 1000,– te ontvangen.”

Jesse – “17 juni liet ik weten dat ik mijn eerste commissie had verdiend voor het promoten van de AMR (27 euro). Vandaag kan ik melden dat ook mijn tweede commissie binnen is. Dit keer 40 euro. Heerlijk om te zien dat ik eerst nog niks verdiende met affiliate marketing en nu in 10 dagen tijd ineens 67 euro. “

Support

Als je besluit om de Affiliate Marketing Revolutie te volgen dan hoef je je geen zorgen te maken over support, dat is er namelijk voldoende in verschillende vormen.
De belangrijkste ondersteuning krijg je op het forum van Internet succesgids.


Alle cursisten krijgen automatisch toegang en kunnen hier hun vragen stellen. Jacko is hier zelf ook actief en geeft ook zijn advies. Vaak heb je binnen het uur al antwoord op je vraag en krijg je meerdere reacties van mede cursisten.

Naast het forum zijn er ook regelmatig bijeenkomsten waar je Jacko en andere cursisten kan ontmoeten. Zo kun je connecties opbouwen en misschien zelfs samenwerkingen aangaan.

Affiliate Marketing Revolutie kopen

De standaard prijs van de affiliatie cursus is € 147,- maar via de knop onder aan deze pagina kun je de cursus voor slechts € 47,- aanschaffen. Dit is een eenmalige investering en is inclusief BTW!

Affiliate Marketing Revolutie garantie

Je hoeft je geen zorgen te maken over de aanschaf van de cursus. Is affiliate marketing toch niet jouw ding dan kun je binnen 30 dagen gewoon je geld terug vragen. Jacko stort het aankoop bedrag dan binnen een paar dagen op je rekening. Zo kun je zonder risico de cursus kopen.

VOORDELEN

Complete cursus voor een super lage prijs
Goede ondersteuning bij vragen


Affiliate marketing kun je op eigen tijden en op eigen gekozen locatie uitvoeren
Al jaren de beste cursus in Nederland om affiliate marketing te leren


NADELEN

Het is een online cursus waar je wel zelf discipline voor moet hebben

Het duurt gemiddeld een maand of 6 voordat je geld gaat verdienen
In het begin ben je tijd kwijt aan het uitzoeken hoe alles werkt
Alleen voor doorzetters!


Eindconclusie

Ben je op zoek naar een manier om online geld te verdienen zodat je zelf je tijd in kunt delen en je zelf bepaalt vanaf welke locatie je werkt? Ben je bovendien een onderneming welke schaalbaar is zodat je hoge inkomsten kan realiseren?

Dan is de Affiliate Marketing Revolutie dé cursus voor jou!
Maak gebruik van de korting en druk op de knop hieronder aan dit bericht. en schaf deze cursus voor slechts € 47,- aan. Leer hoe je zelf een affiliate website opzet en online geld verdient.

Dus Nogmaals.

VOORDELEN

 • Lage prijs
 • Online cursus, op je eigen temp en wanneer en waar je wil te volgen
 • Goede ondersteuning
 • Duidelijke uitleg
 • Bewezen resultaten

NADELEN

 • Het kan even duren voordat je resultaat bereikt
 • Het is simpel om geld op het internet te verdienen maar niet eenvoudig
 • Het vereist discipline

succes

Ga nu naar de Affiliate Marketing Revolutie Video Cursus en start nu.!

Aarzel niet langer en druk op de knop hieronder

Ga DIRECT Naar DE Video’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *