G-RMTF08QYP6

Slapend rijk met Affiliate Marketing Trends 2021.

Gemiddelde leestijd: 16 minuten

Slapend rijk met Affiliate Marketing Trends 2021.

Ik was zelf getuige als zelfstandig ondernemer van kapsalon Rober in 2020 toen corona zijn intrede deed, wat eerst ver weg leek kwam ineens wel heel erg dichtbij. Het zou uiteindelijk heel de wereld op zijn kop gaan zetten

Op zakelijk vlak kregen we te maken met allerlei Lock downs, wat uiteindelijk ook weer allerlei grote gevolgen had op het ondernemen. het werd het zogenaamde nieuwe normaal wat ik persoonlijk definieer als abnormaal.

Omdat deze zeer onzekere tijd mij toen heeft doen afvragen , hoe nu verder? zonder inkomen? Ben ik tot het besluit gekomen om mij meer te gaan verdiepen in het online concept affiliate marketing en de allerbeste affiliate marketing trends van dit moment.

De allerbeste affiliate marketing trends en veranderingen die zich in 2020/2021 hebben voorgedaan zal ik hieronder zo goed mogelijk benoemen.

slapend geld verdienen

Het gebruik van het internet en online platforms is niet meer weg te denken anno 2021, de mens is altijd op zoek naar nieuwe tools om nu slapend en makkelijk geld verdienen te gaan uitproberen.

Momenteel betekent dat betaalde online sites over advies op marketing in de breedste zin van het woord, freelancers, online onderwijs een stijging kunnen verwachten in het online ondernemen.

De beste affiliate niche in 2020/2021 zijn de zorginstellingen er word dan ook heel wat af gecoacht op het gebied van eenzaamheid en adviezen op psychologisch gebied, we zien dan ook een toename in allerlei niches op spiritueel gebied.

Dus in deze tijd van corona is het dus een hot topic om je bezig te gaan houden met de allerbeste marketing trends van affiliate marketing of andere marketingmethodes om slapend geld te verdienen en anders was het alleen maar om lekker bezig te blijven en goed in je vel te zitten en dat gun je uiteindelijk toch iedereen.

De manier om slapend rijk te worden.

Is dat mogelijk? slapend rijk worden. Dat is waar veel mensen zich mee bezig houden.
Veel mensen zouden het liefst een hele dag liggen snurken en dat het geld vanzelf het portemonneetje inloopt.
Vele denken dat dit onmogelijk is en voor veel van hen blijft het dan ook een droom.

Het is echter toch wel degelijk mogelijk om geld te verdienen terwijl je ligt te slapen op je luie stoel en languit in het zonnetje ligt. Dit is mogelijk door een passief inkomen op te bouwen.

Een kenmerk van passief inkomen is dat je eerst dient te investeren om vervolgens iets anders voor jouw te laten werken.

Het hoeft niet altijd per direct om geld te draaien maar tijd en energie stoppen is in principe wel heel belangrijk om dit project succesvol te doen slagen.

Een goed voorbeeld is het internet wat bij het verkrijgen van een passief inkomen goed voor jouw kan werken. Het internet slaapt namelijk nooit en gaat gewoon 24 uur per dag door 7 dagen per week.

Daardoor is het dan toch echt mogelijk om geld te verdienen terwijl jij slaapt.

slapend rijk worden

De beurs is ook een goed voorbeeld van passief geld verdienen, hier hoef je zelf ook niets voor te doen.

Hoe lekker is het dan ook om `s ochtends bij het wakker worden te bekijken hoeveel je verdiend hebt terwijl je lekker lag te slapen? In dit nieuws/blog bericht bespreek ik een aantal manieren waarmee het mogelijk is om passief makkelijk geld te verdienen.

Eén van de bekendste manieren om slapend rijk te worden is door geld te beleggen.
Een vereiste hierbij is dat je ook daadwerkelijk geld hebt om te beleggen.

En je moet het kunnen missen. Natuurlijk kun je ook met weinig geld beleggen, maar dit zal op de korte termijn niet veel opleveren.

Er zijn diverse manieren om te beleggen. Zo kun je bijvoorbeeld beleggen in aandelen, obligaties, valuta’s,  en vastgoed.

Al deze soorten beleggingen kunnen zorgen voor een passief inkomen. Een platform om eenvoudig te beleggen in cryptomunten als bit coin en alt coins is Bitvavo.

Bij het beleggen in aandelen kun je profiteren van koersstijgingen en dividenduitkeringen.

Van een koersstijging kun je profiteren wanneer je je aandelen op het juiste moment verkoopt. Van een dividenduitkering kun je maandelijks, per kwartaal of jaarlijks profiteren.

Wanneer je belegt in vastgoed kun je profiteren van maandelijkse huurinkomsten en op de lange termijn van een waardestijging van het onroerend goed.

Je hoeft hier verder weinig voor te doen. Al zal je wel relatief veel geld moeten investeren om het onroerend goed aan te schaffen.

Aan beleggen zijn risico’s verbonden. Hoe meer risico je neemt, hoe groter het rendement kan zijn. Dit kan echter ook in je nadeel werken.

Verdiep je daarom eerst goed in beleggen voordat je er mee aan de slag gaat!

Kun je slapend rijk worden met affiliate marketing?

Affiliate marketing is gewoon een leuke manier om een passief inkomen op te bouwen, je promoot bij affiliate marketing de producten of diensten van derden.

Wanneer deze promotie leidt tot een verkoop, dan ontvang jij als affiliate marketeer een commissie. Maar dit is al in het artikel besproken van wat is affiliate marketing, dus bekijk dit artikel!

Met affiliate marketing kun je dus gewoon echt serieus geld verdienen. Ik kan dan ook niet vaak genoeg benadrukken dat alles valt en staat met een gedegen uitleg hoe dit dan allemaal precies werkt. Hiervoor is het dus belangrijk dat je eerst een training volgt zodat je genoeg kennis opdoet om er mee aan de slag te gaan.

De persoon in de video`s van de online cursus legt het je duidelijk, klip en klaar uit. Het is dan belangrijk alvorens je verder gaat met dit concept je eerst de tools doorloopt voordat je uiteindelijk de beslissing neemt of dit ook voor jouw kan werken. En hoe geweldig is het dan dat er zo een duidelijke cursus voor handen is.

Wie is er groot geworden met affiliate marketing?

Met affiliate marketing kun je serieus geld verdienen. Dat heeft Jacko Meijaard, bekend van de Affiliate Marketing Revolutie cursus, meer dan bewezen. Hij verdient maandelijks namelijk meer dan € 10.000,- enkel met affiliate marketing en werkt alleen nog in de ochtend.

In de online cursus leert men anderen ook geld te verdienen met affiliate marketing. Zelf heb ik deze training ook gevolgd en het heeft me erg veel gebracht.

Naast veel kennis te hebben opgedaan, ben ik ook in een leuke & behulpzame community terecht gekomen.

slapend rijk worden

Ik verdien nu geld wanneer ik lig te slapen, maar van slapend rijk worden mag ik nog niet spreken.

Ik weet echter dat wanneer ik consequent aan mijn website blijf werken, dat het zeker nog gaat komen!

Online cursus zelf maken en verkopen.

Wat we de laatste tijd steeds vaker zien is dat mensen die ergens heel goed in zijn een online cursus maken en deze verkopen.
Op die manier brengen zij hun specialistische kennis over op anderen en verdienen er tevens geld mee.

Deze personen hebben reeds succes behaald met een bepaald iets en willen dit nu ook aan anderen leren. Ze houden zich bezig met hun passie, brengen hun kennis over en verdienen er ook nog eens goed geld mee.

Een voorwaarde bij het maken van een online cursus is dat je echt een expert bent in wat je doet en dat hetgeen wat je overbrengt erg waardevol is voor de koper. Natuurlijk moet er ook voldoende vraag zijn naar een dergelijke cursus.

Het maken van de cursus zal best wat tijd en moeite kosten. Denk bijvoorbeeld aan het maken van video’s en het schrijven van teksten. Maar als de cursus eenmaal af is, dan hoef je het enkel nog te onderhouden. Daarnaast zal je wat tijd kwijt zijn aan het leveren van support.

Omdat het werk vooral in het maken van de online cursus zit, mogen we hier spreken van een passief inkomen. De cursus kan namelijk gewoon verkocht worden als je op één oor ligt. Slapend rijk worden met het maken en verkopen van een online cursus is zeker mogelijk!

Voorbeelden van succesvolle online cursussen

Hierboven bespraken we al even de Affiliate Marketing Revolutie. Dit is een voorbeeld van een erg succesvolle online video cursus. Dagelijks melden zich nieuwe leden aan voor de cursus.

Jack Meijaard is eerst zelf erg succesvol geworden op het gebied van geld verdienen met affiliate marketing. Middels de online video training leert hij anderen vanaf de start een winstgevende website op te zetten.

Een ander voorbeeld van een uiterst succesvolle cursus is de Bol Masterclass van Jia Ruan heeft enorm veel geld verdient met het verkopen van producten op Bol.com. Hij is slechts halverwege de 20 jaar en is nu al binnen.

Hij deelt zijn opgedane kennis in zijn Bol Masterclass. In deze cursus leert hij anderen hoe zij hetzelfde kunnen bereiken door producten via Bol.com te verkopen. Daarnaast besteedt hij veel aandacht aan de mindset.

Dan hebben we nog de Dropship academie van Joshua Kaats. Joshua is de meester op het gebied van dropshipping. Dropshipping is het verkopen van fysieke producten zonder een eigen voorraad te houden. Dit biedt vele voordelen.

Hij leert anderen nu ook succesvol te worden met dropshipping. Dat hij erg veel verdiend heeft met dropshipping en/of zijn cursus steekt hij niet onder stoelen of banken. Regelmatig is hij te spotten in weer een nieuwe Lamborghini.

Geld verdienen met auteursrechten.

Heb je veel talent op het gebied van bijvoorbeeld muziek maken, verhalen schrijven, videogames ontwikkelen of applicaties bouwen? Dan kan het interessant zijn om eens te onderzoeken of jouw product via het internet op de markt te brengen is.

In veruit de meeste gevallen is dit mogelijk. Via diverse kanalen kunnen beginnende artiesten of ontwikkelaars hun werk online verkopen.

Zo kun je videogames bijvoorbeeld verkopen via het platform Steam.

Boeken kun je uitgeven als e-Book op het affiliate netwerk PayPro. Foto’s kun je te koop aanbieden op één van de vele online fotomarktplaatsen. Voor applicaties kun je bij Google Play of de Apple App Store terecht.

Is het werk gedaan en heb je jouw product online te koop gezet? Dan kun je geld gaan verdienen in de vorm van royalty’s of percenten. De platformen vragen over het algemeen slechts een klein deel van de opbrengsten.

Terwijl jij je met andere zaken bezig houdt, bijvoorbeeld lekker sporten, kun je goed geld verdienen. Ook dit is een prima manier om slapend rijk te worden. Wel is er een investering van tijd en geld nodig om het uiteindelijke doel te behalen.

Wat ook nog een optie is, is geld verdienen met het beheren van een YouTube kanaal. Werk aan je YouTube kanaal waar en wanneer je maar wilt. En genereer op deze manier een passieve inkomstenbron. Dit kan zelfs zonder zelf duur materiaal aan te schaffen, zonder zelf video’s te maken en zonder je gezicht te laten zien!

Conclusie: is slapend rijk worden mogelijk?

Ja zeker! Het is mogelijk om slapend rijk te worden en wel op vele diverse manieren.

Kenmerkend voor slapend rijk worden is dat zoals bij alles er altijd in het begin geïnvesteerd dient te worden. Daarna wordt het geld op een passieve manier verdiend.

Geld verdienen terwijl je ligt te slapen is uiteraard niet echt moeilijk. Het kan dan ook vrij eenvoudig door middel van affiliate marketing.

Voordat je slapend rijk kan worden vergt het natuurlijk wel de nodige inspanningen, het komt niet vanzelf aangewaaid. Maar het is op zeker niet onmogelijk. Creativiteit, talent, kennis, inzet en niet te vergeten geluk zijn factoren die mee spelen en in jouw voordeel kunnen werken!

Hieronder volgt een stappenplan hoe jij jouw dromen omzet naar een passief inkomen.

In de videotraining kun je nu stap voor stap zien en leren hoe jij een passief inkomen opbouwt.

klik op de knop hieronder om naar de video`s te gaan.

succes

Leer je dromen om te zetten naar een passief inkomen.

Klik op de knop hieronder om naar de videotraining te gaan.

Ga DIRECT Naar DE Video’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *