G-RMTF08QYP6

Wat is affiliate marketing?

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Wat is affiliate marketing?

Met affiliate marketing ben je als het ware een soort van online verkoper voor een ander bedrijf. Het product dat jij promoot is van iemand anders en jij probeert vervolgens met je website ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen via jouw website naar de website van de aanbieder gaan.

Het doel hierbij is te zorgen dat zoveel mogelijk van deze bezoekers een aankoop doen bij de aanbieder waarvoor jij producten voor promoot.

Hoe meer mensen via jouw website een aankoop doen bij de aanbieder , hoe meer geld jij verdient. Maar om dit voor elkaar te krijgen heb je natuurlijk wel bezoekers nodig op je website.

Waarom is content heel belangrijk bij affiliate marketing?

Als je succesvol wilt worden met affiliate marketing is het belangrijk dat je regelmatig zo een a twee maal per week nieuwe content plaatst op je website. Maar waarom is dat dan precies?

In dit nieuwsbericht leggen we uit waarom het van essentieel belang om regelmatig nieuwe content, dus berichten te plaatsen te plaatsen, hoe vaak je dat het beste kunt doen en hoeveel woorden je content zou moeten zijn.

Hoewel er geen hard bewijs bekend is van wat nu de beste manier is , probeer ik hier toch een soort van rode draad te geven.

Na het lezen van dit nieuws weet je dan precies wat je moet doen om meer bezoekers naar je website te krijgen zodat je uiteindelijk steeds meer commissies kunt verdienen.

Lees snel verder.

De rode draad voor succes bij affiliate marketing.

Zoals ik al aangaf heb je bezoekers nodig om geld te kunnen verdienen met affiliate marketing.

Het is namelijk jouw doel om zoveel mogelijk van jouw bezoekers door te sturen naar de website van de aanbieder.

Om bezoekers naar je website te krijgen is het daarom de bedoeling dat je content gaat maken. Het kan hier bij gaan om afbeeldingen, infographics, video’s en tekst.

Als je aan een nieuws/blog bericht begint is de meest voor de hand liggende manier van content geschreven teksten, die te maken hebben met het onderwerp in dit geval affiliate marketing. Deze teksten worden nadat jij de tekst hebt hebt gepubliceerd op je website toegevoegd aan Google.

Op deze manier kunnen mensen die naar bepaalde zoektermen zoeken , jouw website vinden als de term die ze zoeken ook in jouw tekst voorkomt.

Hoe meer content te toevoegt aan je website, hoe meer bezoekers er uiteindelijk naar je website zullen komen.

Wel is het belangrijk dat de content die je toevoegt ook iets daadwerkelijks bijdraagt voor je bezoekers.

Alle informatie die je publiceert moet dus te maken hebben met dat onderwerp van je website.

Als voorbeeld heeft het dus geen zin als je een website hebt over bedden, dat je dan gaat schrijven over hoe je de buurman kan gaan knippen.

Hoe vaak moet je content publiceren?

Dus hoe meer content je publiceert, hoe beter het is. Maar het moet allemaal wel leuk en aardig blijven en voor iedereen is het verschillend wat voor jezelf te doen is en uiteraard vol te houden.

In de aangeprezen cursus via http/www.geldacceleratie.nl word je via een cursus geleerd dat je minimaal een keer per week een tekst zou moeten publiceren. Dit is dan ook een goed minimum om je aan te houden.

Een tekst zou te doen moeten zijn voor iedereen. Dit kost je in tijd hooguit 1 a 2 uur per week. Het is natuurlijk het proberen waard om meer teksten in een week tijd te schrijven.

Maar goed 1 tekst per week publiceren en alles wat je dan extra schrijft is een pluspunt.

Hoe veel woorden moet een tekst dan hebben?

Om een goede tekst te kunnen schrijven en ook nog goed te laten scoren in Google moet je ongeveer 300 woorden schrijven volgens een plug- in genaamd Yoast SEO die je helpt beter te scoren in de zoekmachines.

In de aangeboden cursus affiliate marketing revolutie via http://www.geldacceleratie.nl word een minimum aangehouden van 1000 woorden.

Als je dus iedere week een tekst van 1000 woorden schrijft , is de kans groot dat je op de lange termijn met makkelijk geld verdienen commissies verdient.. Het mogen natuurlijk 1500 woorden zijn of soms iets minder bijvoorbeeld 800 woorden.

Als de woorden die je schrijft maar te maken hebben met het onderwerp in dit geval dus affiliate marketing. Als de woorden verder niets meer toe te voegen hebben is het zonde van de tijd om door te gaan met schrijven.

De waarde van de content staat dus altijd op de eerste plaats.

Hoe lang gaat het ongeveer duren voordat je makkelijk geld gaat verdienen?

Alles valt of staat met de inzet van de tijd en de energie die jij in jouw website wilt steken.

Het is dan ook logisch als je iedere dag een tekst publiceert, dat je kans groter zal zijn om sneller makkelijk geld te verdienen, dan wanneer je maar een maal per week een tekst schrijft.

Het kan dus zo zijn dat het 4 maanden kan duren voordat je eerste commissie verdiend is maar het kan dus ook langer duren. De reden hiervoor is dat er meer factoren zijn die dit kunnen beïnvloeden. Naast de hoeveelheid teksten die je publiceert , spelen ook de concurrentie en de manier van schrijven en kwaliteit van teksten mee.

Als jouw onderwerp of niche heel veel concurrentie heeft, is het wel moeilijker om hoog te scoren in de zoekmachines. Hierdoor komen er automatisch minder snel meer bezoekers naar jouw website.

In sommige gevallen kan een beginnende affiliate, naar ik heb vernomen wel erg lang hebben moeten wachten op zijn eerste commissie Wel volgde daarna heel wat meer commissies toe hij eenmaal goed gevonden werd in Google.

Daarom is het belangrijk om nooit op te geven , hoe lang het ook mag duren. Als je positief minded blijft en door blijft gaan net schrijven van content, ga je geld verdienen.

Daarnaast word je tijdens het schrijven van teksten ook hier beter in. Alles is een leerproces dus ook hoe je de teksten dus sneller en vooral goed schrijft.

Regelmatig dus een tekst schrijven en daar ook consistent in zijn, dus niet even snel een weekje of 2 overslaan. Niet alleen is dat beter voor je score in Google, maar ook ook voor je zelf, het word dan een soort van gewoonte. Inspiratie voor jezelf is de adem van de geest.

Werk van teksten uitbesteden?

Niet iedereen heeft de zin om teksten te schrijven. Je kunt dan ook dit eventueel uitbesteden.

Je kunt er voor kiezen om elke week een tekst te laten schrijven. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is de tekst op te maken met afbeeldingen en je links er in verwerken.

Als je dit voor een lange tijd volhoud zal je merken dat je inkomsten op een gegeven moment hoger zijn dan de kosten van de teksten.

Je kunt kiezen om meer teksten te laten schrijven voor je bestaande website, of een nieuw project te starten. Zo kun je een online imperium opbouwen.

De Cursus affiliate marketing.

Als je dus net begonnen bent en niet precies weet van de hoed en de rand over het onderwerp affiliate marketing, hoe je een website maakt raad ik je aan om de cursus affiliate marketing revolutie te volgen die ik hieronder aan het einde van dit artikel van harte aanbeveel.

Met deze cursus leer je stap voor stap hoe jij van je eerste afiliate website een succes maakt. Naast deze cursus kun je ook gebruik maken van een forum met meer dan 5000 leden waar je jouw vragen kunt stellen als je ergens niet helemaal uitkomt. Omdat deze cursus over makkelijk geld verdienen met affliate marketing een bewezen methode is kan ik het iedere beginner aanbevelen.

Ben jij diegene die benieuwd is wat je allemaal hier verder over kan leren ?

Ga dan naar de link hieronder.

geldmuntjes plant

Ga naar de cursus makkelijk geld verdienen met affiliate marketing!

 

Om direct naar de pagina van affiliate marketing te gaan.

Klik op de knop hieronder.

Ga DIRECT Naar DE Video’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *